I eftermiddag/kväll har jag haft det mest annorlunda, knäppaste samtalet med en kille. Det är rätt normalt innehåll ändå men med tanke på vem det är så är det väldigt otippat. Men jag hade kul!
 
Jag är inte världsbäst på att skriva här, eller skriva något vettigt för den delen. Det som kommer finnas här är det jag känner och lite annat skit som kommer emellan. Mestadels känslor då jag inte direkt pratar om sånt vanligtvis. Överhuvudtaget för den delen. Det är därför allt hamnar här. 
 
 
Just nu mår jag okej. Det jag längtar mest efter är någon att dela min vardag med, någon som jag kan älska ovilkorligt och som älskar mig lika mycket. Det saknar jag!! Och nu känner jag för att bara titta på tv och måla klart sovrummet.
 
Något jag gillar är att leka med bilder. Ändra kontrast, färger, skuggor osv. Just nu har jag inga egna bilder på datorn då den har en tendens att krascha så allt ligger på en extern hårddisk. Och just nu orkar jag inte leta upp den. Ovanför satte jag ihop lite bilder som jag gillar, svartvitt och färg blandat. Jag gillar't!
Jag vet vad som gäller, alla kort (förutom 90% av mina) ligger på bordet men likförbaskat ska de smyga fram ett "kanske" och "tänk om" och förvirra än. Jag är väldigt bra på att måla upp min egna lilla värld/verklighet och när den rasar samman står jag där lika dum och sårad (av min själv då) som vanligt. Jag måste sluta!!